Kate Beckinsale pričom iz 1993. otkrila zašto je Keanu Reeves naj tip u Hollywoodu

Foto: Profimedia

DA JE Keanu Reeves "najveća dobrica Hollywooda", svjedoči i priča koje se nedavno prisjetila Kate Beckinsale.

Glumica je opisala događaj iz 1993. godine, kada je prvi put išla na filmski festival u Cannesu s Keanuom i ostalom glumačkom ekipom iz filma Much Ado About Nothing. Taman kad su trebali izaći na crveni tepih, Kate je pukla odjeća na nezgodnom mjestu.

Otkrila je da je nosila kombinezon koji je kupila u butiku u zračnoj luci (Cannes je tada valjda bio mnogo ležerniji), ali šav na međunožju joj se počeo raspadati dok se vozila na događaj s Denzelom i Paulettom Washington.

"Materijal na međunožju je pukao i vidjelo se sve. Nije se činilo prikladnim da to pred svima kopam i popravljam u stražnjem dijelu automobila, pa sam tiho paničarila", objasnila je Kate na Instagramu.

Fanovi oduševljeni pričom: "Čuvali su ti leđa"

Kad je stigla na odredište, rekla je Keanuu i Robertu Seanu Leonardu što se dogodilo i oni su joj priskočili u pomoć. Dok je pozirala za fotografije, Kate je čuvala prednji dio kombinezona, dok su njih dvojica držali zadnji dio da se ne raspadne.

"Apsolutne legende koje možda čak nisu u potpunosti razumjele što se događalo ni što znači šav, ali obojica su bez ikakvih pitanja priskočili da me spase", zaključila je Beckinsale. Njezina objava izazvala je oduševljenje fanova.

"Nasmijani izrazi lica kao da se ništa ne događa su hit", "Predobra priča i fotka s legendama. Cannes se toliko promijenio tijekom godina...", "Čuvali su ti leđa", "Moja omiljena priča celebova", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Inače, Keanu Reeves poznat je kao omiljeni holivudski glumac. Ovaj 58-godišnjak velik dio svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe, a često se druži s beskućnicima i iznimno je ljubazan i strpljiv prilikom susreta sa svojim mnogobrojnim fanovima.

Pročitajte više