Kate Hudson nakon dvije godine "šaranja" želi zasnovati obitelj

GLUMICA čija se karijera više pratila zbog njezinih veza nego filmskih ostvarenja, vratila se u zagrljaj staroj ljubavi - oronulom glumcu Owenu Wilsonu. I ne samo da mu se vratila, Kate već naveliko planira s Owenom proširiti obitelj.

Nakon što se iživjela, Kate se sad smirila

Par koji je prekinuo 2007. godine, odlučio je ponovno započeti vezu, ali ovaj put s brakom i djecom. Owena je njihov prvi prekid izludio do te mjere da je čak pokušao i samoubojstvo. "Prije tri mjeseca shvatili su da ne mogu živjeti jedno bez drugoga, a sada žele i proširiti obitelj jer su sigurni u svoju ljubav", rekao je njihov prijatelj. "Kate zaista želi ponovo postati majka, a i smatra da je Owen napokon dorastao ulozi oca", nadodao je izvor blizak paru.

Zvijezda filma "Korak do slave" Kate Hudson i Owen Wilson upoznali su se na snimanju filma "Svakog gosta tri dana dosta" nakon čega su u ljubavnoj vezi bili samo nekoliko mjeseci. Owen, shrvan njihovim prekidom odao se alkoholu i tabletama, a život si je pokušao oduzeti rezanjem žila. Za to vrijeme Kate se zabavljala s bivšim biciklistom, ali kao i sve dotadašnje veze, ova je potrajala svega nekoliko mjeseca.

Nakon Lancea Armstronga, Kate je viđena u društvu bivšeg supruga Chrisa Robinsona, pjevača rock grupe The Black Crowes, s kojim ima i petogodišnjeg sina Rydera Robinsona, te s popularnim australskim golferom s kojim je sada navodno prelijepa srpska tenisačica Ana Ivanović. Budući da se "ispuhala", Kate je sad odlučila "stati na loptu" i posvetiti se u potpunosti svojoj obitelji.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više