Kate Middleton nosila Dianinu ogrlicu koja nije viđena u javnosti od njene smrti

Foto: Profimedia

PRINCEZA od Walesa Kate Middleton oduševila je obožavatelje britanske kraljevske obitelji svojom modnom kombinacijom u kojoj je stigla na dodjelu nagrade Earthshot 2022. u Bostonu. Nosila je zelenu haljinu dugih rukava s otvorenim ramenima brenda Solace London koju je posudila s platforme za iznajmljivanje Hurr, piše Page Six.

Diana često nosila ovu ogrlicu

Kosu je raspustila te outfit upotpunila blistavim naušnicama i dobro poznatim komadom kraljevskog nakita. Nosila je ogrlicu od smaragda i dijamanata koju je princeza Diana često nosila. 

Svjetlucava smaragdna ogrlica kraljice Mary nije viđena u javnosti od smrti princeze Diane, Kateine pokojne svekrve, piše Page Six. Ogrlica je nastala "redizajnom smaragdne i dijamantne ogrlice koju je dobila kraljica Mary tijekom Delhijskog Durbara 1911. godine". Vjeruje se da je vrijednost ogrlice veća od 15 milijuna dolara.

Čini se da je Kate svojom zelenom modnom kombinacijom htjela donekle rekreirati Dianin stajling koji je nosila tijekom državnog posjeta Maleziji 1993. godine, kada je ogrlicu iskombinirala sa zelenom haljinom otvorenih ramena.

Pročitajte više