Kate u obraćanju odala počast Williamu: "Utjeha mi je što je on uz mene"

Foto: Profimedia

PRINCEZA Kate zahvalila je princu Williamu na podršci koju joj pruža otkako je krenula s liječenjem raka. Middleton je otkrila kako je dijagnoza utjecala na njezinu obitelj i odala počast svom suprugu.

"Veliki izvor utjehe i sigurnosti pružalo mi je to što je William bio uz mene. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači'', rekla je princeza.

Podsjetimo, Kate se javnosti obratila emotivnom videoporukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza "šokirala čitavu obitelj" i da su ona i William "činili sve što mogu da situaciju procesuiraju i riješe privatno za dobrobit obitelji".

"Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je za njih prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro", dodala je u videu snimljenom u obiteljskom vrtu.

Britanski mediji pišu da je princ William saznao da njegova supruga ima rak samo nekoliko trenutaka prije nego što je trebao prisustvovati komemoraciji svog kuma, grčkog kralja Konstantina, 27. veljače.

Pročitajte više