Katie Holmes se u Scijentološkom centru priprema za drugo dijete?

KATIE HOLMES navodno se priprema za drugo dijete provodeći puno vremena u holivudskom Scijentološkom centru. Mlada glumica poznata po ulozi u seriji "Dawson`s Creek" sa suprugom, također glumcem, Tomom Cruiseom već ima trogodišnju djevojčicu Suri.

Katie je upravo završila promoviranje filmova "The Extra Man" i "The Romantics" na Sundance Film Festivalu pa se nakon povratka u Hollywood počela sve dulje zadržavati u Scijentološkom centru. Prošlog je tjedna tamo provela više od četiri sata. "Upravo se to događalo i prije nego što je ostala trudna sa Suri", naveo je za New York Post izvor blizak glumačkom paru, dodajući kako Tom nikada nije tajio da bi želio još jedno dijete.

Holmes i Cruise odani su sljedbenici scijentologije, nauka koji se, između ostalog, zalaže i za rađanje u tišini, jer se smatra da zdravlje i ubrojivost djeteta počinju još puno prije rođenja.

Zanimljivo je kako su nedavno američki mediji objavili da Katie toliko mrzi obitelj svog supruga Toma Cruisea da mu je postavila ultimatum: "Izbaci ih iz kuće ili zaboravi na još jedno dijete". Katie i Tom, koji imaju trogodišnju kćer Suri, žive na Beverly Hillsu zajedno s dvoje posvojene Tomove djece, 17-godišnjom Isabellom i 14-godišnjim Connorom, Tomovom majkom Mary Lee i njegovom sestrom Cass koja ima troje djece. Ukoliko su te, kao i glasine o pripremama za prinovu, istinite, čini se da bi neki od članova Tomove obitelji uskoro mogli promijeniti adresu stanovanja.

Pročitajte više