Katie Price maltretira Alexa Reida i kontrolira mu život

SAMO nekoliko sati nakon ceremonije vjenčanja u Las Vegasu prsata starleta Katie Price i njen suprug Alex Reid počeli su se svađati, što je njihovim zajedničkim prijateljima bio jasan znak da ulazak u brak nije popravio probleme koje su imali u vezi.

Poznato je da britanska starleta voli imati sve pod kontrolom, a njen suprug uglavnom je pokorno sluša, jer se jedva može nositi sa svojim problemima. Alex je nakon pobjede u "Celebrity Big Brotheru" i tajnog vjenčanja krenuo psihijatru kako bi se naučio nositi s novostečenom slavom. 31-godišnja Jordan mu, navodno, nimalo ne olakšava situaciju, šefujući mu i tretirajući ga poput djeteta. Ona je prisilila svog supruga da napusti tvrtku koja ga je dosad zastupala i uzme Jordanina agenta.

"Jordan je vrlo okrutna prema Alexu, pomalo onako kako je uvijek tvrdila da se Peter ponaša prema njoj - bezobrazno i ponižavajuće. Zna biti zaista otresita", rekao je prijatelj para. "Viče na njega zbog najmanjih sitnica, recimo, ako ostavi svoju odjeću na podu. Ponašaju se kao par koji je u braku godinama", tvrdi njihov zajednički prijatelj. Navodno je Jordan ljubomorna na svog supruga zbog toga što je trenutno popularniji i traženiji od nje, a posebno se naljutila kad je Alex pozvan bez nje na premijeru filma "Alice In Wonderland".

Pročitajte više