Katie Price: Silovana sam u parku kada sam imala sedam godina

Screenshot: Youtube

STARLETA Katie Price (45) u podcastu How To Fail Elizabeth Day šokirala je tvrdnjom da je bila silovana u djetinjstvu, kad je imala samo sedam godina. "Silovana sam u parku kad sam imala sedam godina. Jednom su me zamalo i oteli. Pa mi se dogodilo da sam radila s jednim fotografom kojemu je policija pokucala na vrata. Naime, drogirao je djevojke milkshakeovima, ali ja to nikad nisam pila kada bi mi ponudio", rekla je Price.

"Jednog dana mi je rekao: 'Želim da budeš gola u bijeloj mokroj košulji', a ja sam najprije odbila. Kasnije sam prihvatila", dodala je. Također je otkrila da ju je prvi dečko zlostavljao, a drugi prevario. "Prvi dečko me pretukao, drugi mi je poderao odjeću i morala sam gola ići zvati mamu, onda me sljedeći prevario", kazala je. 

"Nitko od njih nije bio zdrav, a vi postajete nesigurni i to postaje otrovno. Da muškarci nisu bili u mom životu, ne bi se dovela do bankrota niti bi bila psihički zlostavljana. To ima veze s muškarcima. Silovanje mi nije smetalo sve dok nisam radila intervju s Piersom Morganom i bilo mi je neugodno. Plakala sam jer nikad o tome nisam razmišljala, ali očito mi je smetalo", dodala je manekenka. 

"Slaba sam na muškarce"

Katie je tijekom intervjua 2021. za The Sunday Times Magazine priznala da je to potresno iskustvo utjecalo na njezine odnose s muškarcima. "Ono što mi se dogodilo kao djetetu također je dio toga. Kažu da sam zato slaba na muškarce", rekla je. Tvrdi da joj je majka uvijek čuvala leđa. 

"Znala se pojaviti u mojoj kući i rekla bi mom dečku: 'Imaš li posao? Ili ćeš se samo baciti na moju kćer?'. Nemilosrdna je i ispada da je uvijek u pravu", kazala je Katie. Osvrnula se i na zastrašujući trenutak kada su nju i njezinu obitelj napali u Južnoj Africi 2018.

Nju i njezinu obitelji napali su u Južnoj Africi

Napadači su majku petero djece izbacili iz vozila dok je putovala iz Johannesburga u Swaziland. Lopovi su im uzeli prijenosna računala, putovnice, gotovinu, fotoaparate, nakit i nikada nisu uhićeni. "Junior, Princess, ja i filmska ekipa. Držali su pištolje uperene u nas, a tip me je neprimjereno dodirivao na stražnjem sjedalu. Kćer je završila na psihoterapiji", kazala je. 

Katie je također podijelila da joj je dijagnosticiran ADHD: "Donosim pogrešne odluke i stvarno sam nevina i lakovjerna", zaključila je. 

 

Pročitajte više