Katy Perry: Odvikavam se od alkohola, obećala sam zaručniku. Trijezna sam 5 tjedana

Foto: Profimedia

PJEVAČICA Katy Perry i njezin zaručnik, glumac Orlando Bloom, sklopili su pakt kojim su odlučili prestati piti alkohol tri mjeseca. "Danas sam trijezna pet tjedana i želim odustati", našalila se 38-godišnja pop zvijezda u razgovoru za magazin People.

Kada ju je Luke Bryan, kolega iz showa Američki idol, pitao hoće li popustiti i popiti neko piće, Katy mu je odgovorila: "Ne. Ne mogu se predati. Obećala sam. Tri mjeseca." U šali je "brisala suze" s lica dok je govorila o svojoj apstinenciji na koktel zabavi u New Yorku.

Perry i Bloom u vezi su od 2016., no bili su prekinuli na neko vrijeme u ožujku 2017. Pomirili su se i obnovili vezu kasnije te godine. Kao par prvi put su se na crvenom tepihu pojavili 2018., a zaručili su se na Valentinovo 2019. Prvo dijete, djevojčicu Daisy Dove, dobili su 2020.

"Neću lagati, definitivno se borimo s emocijama i kreativnošću, ali mislim da smo oboje svjesni koliko smo blagoslovljeni što smo se povezali na način na koji jesmo, a definitivno nikad nije dosadno", ispričao je nedavno glumac o njihovoj vezi u intervjuu za Flaunt magazine.

Pročitajte više