Kći Aljoše Vučkovića u zatvorskoj bolnici na odvikavanju od droge

IAKO poznati glumac Aljoša Vučković već godinama pokušava svoju kćer Leanu izvući iz pakla droge, posljednje vijesti nisu dobre. Naime, Leanu je policija početkom listopada privela u zatvorsku bolnicu u kojoj će nastaviti odvikavanje od opijata, koje je do sada bilo bezuspješno.

Upravitelj zatvorske bolnice Miodrag Anđelković potvrdio je za Alo! da je Leana njihova pacijentica te da se osjeća dobro, ali ništa više od toga nije mogao reći zbog liječničke etike. Pravnik Nebojša Anđelković je objasnio da je takva procedura uobičajena kada je riječ o osobama koje imaju zdravstvenih problema. "Ako je policija zatekla određenu osobu prilikom kupovine narkotika, može se pokrenuti postupak. Prema teoriji prava osoba se iz više razloga može naći u zatvorskoj bolnici. Ako je, recimo, netko zatečen prilikom konzumiranja droge, onda se iz humanih i zdravstvenih razloga upućuje na liječenje i stručnjaci vode računa o njegovoj zdravstvenoj zaštiti", dodao je.

Aljoša tešku situaciju u kojoj se našla njegova kćer i cijela obitelj nije želio komentirati. Glumac je hrvatskoj javnosti poznat po ulogama u TV serijama "Obični ljudi" i "Dobre namjere".

Pročitajte više