Kći Angeline i Brada prvi put u javnosti nakon što se odrekla očevog prezimena

Foto: Profimedia

KĆI Angeline Jolie i Brada Pitta, Zahara, snimljena je u javnosti prvi put otkako je otkrila da se odrekla očevog prezimena.

18-godišnja Zahara privukla je pažnju fotografa u Los Angelesu dok je kupovala piće.

>>Kći Angeline Jolie i Brada Pitta javno se odrekla očevog prezimena

Zahara prekinula kontakt s ocem zbog braće?

Podsjećamo, mnogi nisu ostali iznenađeni Zaharinom odlukom, osobito nakon što je Pitt ranije ove godine iznenadio reakcijom na upit novinara Peoplea, kojega je zanimalo koliko je ponosan na kći povodom upisa na fakultet. "Da, to je predivno. Stvarno predivno", kratko je prokomentirao. Video je odjeknuo društvenim mrežama, a gotovo svi su zaključili da Pitt vjerojatno nije niti bio svjestan ove činjenice.

Također, mnogi smatraju da je Zahara prekinula kontakt s ocem zbog braće Maddoxa i Paxa, s kojima Pitt već godinama nema nikakav kontakt. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod radi glumčevog sukoba s Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio obraniti majku.

Bivši supružnici još se nisu uspjeli dogovoriti oko skrbništva nad svojih šestero djece. Unatoč činjenici da troje najstarijih, Maddox, Pax i Zahara, više nisu maloljetni, svađaju se tko će odgajati Vivienne i Knoxa (14).

Pročitajte više