Kći Damira Polančeca u Superpotjeri nadigrala troje lovaca i osvojila 5000 eura

Foto: Superpotjera/HRT

U posljednjoj Superpotjeri prije ljetne stanke Ivana Polančec nadigrala je troje lovaca s prednošću od 39 sekundi i osvojila 5000 eura, dok su za ostalih troje natjecatelja lovci bili prejaki.

Ivana Polančec iz Koprivnice nastavnica je engleskog jezika u jednoj osnovnoj školi u Koprivnici. Uz to je studirala i arheologiju. Voli pub kvizove. Novac s kojim bi bila zadovoljna, kako je rekla je pet-šest tisuća eura. Počastila bi ekipu, a ostatak bi iskoristila za preseljenje u novi stan. 

Ivana je u prvom krugu točno odgovorila na dva pitanja, što joj je donijelo 1000 eura. U brzopoteznoj igri odabrala je borbu protiv troje lovaca za iznos od 5000 eura i 30 sekundi prednosti. Ivana je točno odgovorila na sva pitanja, a lovac Dean nije znao da za velšku nogometnu reprezentaciju igraju Neco Williams i Ethan Ampadu.

Nadigrala je lovce i napustila natjecanje s osvojenih 5000 eura. "Došla sam u emisiju osvojiti "nešto" kako više ne bi morala dolaziti na HRT", našalila se Ivana na kraju.

I ranije se natjecala u domaćim kvizovima

Inače, Ivana je kći Damira Polančeca, nekadašnje desne ruke Ive Sanadera, bivšeg potpredsjednika vlade i ministra gospodarstva koji je odslužio desetomjesečnu zatvorsku kaznu. Ivani ovo nije prvi put da se okušala u domaćim kvizovima. Dva puta je nastupila u Potjeri, 2019. i 2022. godine, a prošle se godine natjecala u kvizu Tko želi biti milijunaš.

Pročitajte više