Kći Jelene Veljače i Dražena Čučeka odradila svoj prvi glumački nastup

Foto: Press

KĆI glumaca Jelene Veljače i Dražena Čučeka, 8-mjesečna Lena, ovog je vikenda imala svoj debitantski nastup na setu nove serije "Prava žena", koju potpisuje upravo njezina majka.

"Jako sam ponosan na Lenu koja je, za razliku od mene, bila vrlo uzbuđena zbog snimanja. Probudila se usred noći i držala nas budnima do 5 ujutro. No, sve nas je iznenadila što je snimanje odradila nevjerojatno brzo. Talentirana je na mamu i tatu. Moram priznati da sam tijekom snimanja bio izuzetno miran jer sam znao da će Lena biti odlična. Divna je, slatka, spontana", rekao je Lenin tata Dražen Čuček.

Ponosni otac je kćerin debitantski nastup promatrao iza kamera te fotoaparatom ovjekovječio najzanimljivije trenutke, dok je mama cijelo vrijeme bila uz Lenu.

"Ideja da Lena glumi u uvodnoj špici serije nije bila moja, već je došla sasvim slučajno. Slagali smo koncept snimanja uvodne špice i shvatili da će se glavni ženski lik, Maja, prikazati u svim fazama odrastanja uz oca. Tada je kolega predložio da Lena glumi Maju dok je bila beba. Jako sam zadovoljna i kao producent showa i ponosna majka", izjavila je Jelena dodavši kroz šalu da će Lena svojim prvim honorarom platiti svoju dadilju.

"Drago nam je da je Lena dobila svoj prvi honorar i da će, kada bude imala 16 godina i bude tražila 17 pari traperica, za koje ću ja smatrati da joj ne trebaju, moći izvući taj novac s tajnog računa", uz smijeh je izjavila Jelena.

Usprkos tome što se Lena okušala u glumi, njezini roditelji imaju drugačiji plan. I dok bi Draženu bilo milije da se kći ne bavi glumom, Jelena bi je voljela vidjeti kao doktoricu.

"Imam tajni plan da Lena završi medicinu jer sam hipohondar. Voljela bih doma konačno imati doktora koji će provjerili imam li kakve simptome", našalila se Jelena.

 

Pročitajte više