Kći Johnnyja Deppa usred terorističkih napada: Nikad nisam vidjela takvu paniku

Foto: Instagram

KĆI Johnnyja Deppa Lily Rose trenutno se nalazi u Parizu, a svojim je fanovima putem Instagrama otkrila da se nalazi na sigurnom.

"U životu nisam vidjela više panike", napisala je pored fotografije koju je objavila.

Mlada glumica večer je provela na zabavi, koju je napustila netom prije početka terorističkih napada.

"Ovo sam fotkala prije nego što sam otišla na zabavu. Svi moji prijatelji s te zabave i dalje su zaključani te čekaju da ovo sve završi. Imala sam sreće da sam otišla i da se sad nalazim kod kuće na sigurnom, jer nikad u životu nisam vidjela toliko panike kao što sam vidjela na ulicama Pariza na povratku kući. Ovakva okrutnost slama mi srce. Šaljem ljubav i molim se za sve koji se nalaze u opasnosti", napisala je 16-godišnjakinja, koja je zamolila sve koji se nalaze u francuskoj prijestolnici da ne napuštaju svoje domove.

Ubrzo su je napali oni koji misle da uz izražavanje sućuti nije primjereno objaviti i selfie.

"Ljudi se žale što je moja posljednja fotografija selfie. Ako se više brinete o tome koju sam fotografiju objavila uz post o napadima u Parizu nego o samim napadima, onda ste jako zatucani. To je bila posljednja fotografija koju sam snimila prije napada. Ovo je užasna i jako emotivna noć za sve koji se nalaze ovdje, molim vas da šaljete samo dobre vibracije i ljubav, to je ono što nam sad treba", poručila im je ona. 

Pročitajte više