Kći legendarnog nogometaša (18) navodno je u vezi sa sinom šefa narkokartela

Foto: Instagram

KĆI legendarnog bivšeg nogometaša Liverpoola, Stevena Gerrarda, navodno je u vezi sa sinom irskog šefa mafije, Liama Byrnea.

Mlada influencerica Lilly-Ella (18) nedavno se vratila kući nakon odmora na Ibizi, gdje je viđena kako se sunča u društvu Leeja Byrnea. Lee (23), čiji je otac navodno šef operacija narkokartela u Britaniji i Irskoj, viđen je kako okrenut leđima uz Lilly-Ellu uživa u pogledu na more, piše Daily Mail.

Lilly-Ella je fotografije s odmora podijelila na društvenim mrežama. Par je zajedno uzeo i "vitaminski drip". Sin šefa mafije tada je lice prekrivao kapom. Prije nego što su otišli kući s otoka, par je zajedno viđen u noćnom izlasku. Tada su, pišu strani mediji, izradili humoristične karikature kod umjetnika, a zatim se privatnim zrakoplovom uputili kući. 

Liam Byrne glavna je meta irske policije pod čijom je istragom zbog navodnih aktivnosti povezanih s kartelom Kinahan i bandom koju je Visoki sud nazvao Organizirana kriminalna grupa Byrne. Koliko je do sada poznato, sin Lee nije upleten u bilo kakve kriminalne aktivnosti s ocem. Prije kćeri Gerrarda u vezi je bio s influencericom Daisey O'Donnell. Prekinuli su početkom ove godine. 

Šef narkokartela Byrne, pišu strani mediji, postao je desna ruka Daniela Kinahana u Velikoj Britaniji nakon što je njegov šogor Thomas "Bombarder" Kavanagh 2019. završio u zatvoru zbog posjedovanja pištolja za omamljivanje. 

Pročitajte više