Kći Lukea Perryja ljuta na trolove: "Neće mi internet govoriti kako ću tugovati"

Foto: Instagram

NAKON očeve smrti kći Lukea Perryja, Sophie, dobila je mnogo pozornosti na društvenim mrežama. Dok su joj brojni Lukeovi fanovi slali izraze sućuti i podrške, u novoj je objavi otkrila da nisu sve poruke bile baš lijepe. 

>>>Kći Lukea Perryja progovorila o njegovoj smrti: "Nitko te ne pripremi za ovo"<<<

"Otkako je moj tata umro, našla sam se u centru pozornosti. Puno te pozornosti je bilo pozitivno, ali neki ljudi jednostavno ne mogu biti ljubazni. Nisam tražila pozornost, nisam se htjela naći pod reflektorima, pa iako ne želim nikoga uvrijediti, također neću ugađati tuđim očekivanjima i uvjerenjima", napisala je. 

"Imam 18 godina i psujem kao kočijaš. Ponekad se odijevam kao kurva. Možda vjerujem u nešto u što vi ne vjerujete, ali najvažnije je da ću se smijati i živjeti normalan život. Naravno da me boli i da plačem zbog onog što se dogodilo mom ocu. To je najgora stvar koja mi se ikad u životu dogodila. Slomljena sam i sjebana, ali neću sjediti u sobi i cijele dane plakati dok internet ne odluči da je prikladno drugačije. Svatko tko je poznavao mog tatu zna da on to ne bi želio. Pa nemojte ni vi to zahtijevati. Za sve one koji me posramljuju zbog toga kako govorim, kako se odijevam i, što je najodvratnije, zbog mog načina tugovanja, napravite svima uslugu i prestanite me pratiti, gubite moje i svoje vrijeme", dodala je. 

Pročitajte više