Kellan Lutz: Gay obožavatelj mi se nabacivao i prilično dobro mu je išlo

JEDNA od zvijezdi vampirske "Sumrak" sage, Kellan Lutz, još je jednom opovrgnuo glasine o tome da je homoseksualac, ali je ipak priznao kako mu se gay obožavatelji nabacuju.

"Nedavno mi je prišao jedan od obožavatelja, razgovarali smo 15-ak minuta i onda sam shvatio da mi se nabacuje. Bilo mi je to zabavno, jer mu je prilično dobro išlo", kazao je Kellan te dodao: "Čuo sam da ljudi misle da sam gay. Znate, ja stvarno ne trčim za curama. Većina cura s kojima sam bio je prišla meni pa mi je stvarno smiješno kad se cure uvrijede jer im se ne nabacujem i onda svoju nesigurnost ispolje tako da kažu: `O, da, to ima smisla, čula sam da si gay i padaš na dečke`. Ja im onda kažem: `Stvarno? To ti je taktika kojom me planiraš zavesti?`. Glasina će biti uvijek".

Kellan je dodao i kako ne sudi ljude prema njihovoj seksualnosti pa tako ima i nekoliko bliskih prijatelja koji su homoseksualci, a dragi su mu i gay obožavatelji, iako ne pada na njihove ulete: "Ma oni su mi najbolji, obožavam ih. Kad ih upoznam sjajno je s njima razgovarati. Puni su energije i ljubavi. Ponosan sam što imam i takve obožavatelje, jer mi njihova podrška puno znači. Ne želim da samo cure dolaze gledati moje filmove, želim da ih gledaju svi".

Pročitajte više