Kelly Osbourne o odrastanju: "Dok je mama imala napadaj, tata je gutao šaku tableta s votkom"

Foto: Guliver Image/Rex/Instagram

ODRASTANJE Kelly Osbourne bilo je sve samo ne obično. Droge, razne traume i neobične tehnike odgoja njezinih kontroverznih roditelja Ozzya i Sharon obilježili su njezino djetinjstvo, prenosi US Weekly.

U svojoj autobiografiji: "There is NO F*cking Secret: Letters from a Badass Bitch", u prijevodu "Bez jebene tajne: Pisma zločeste kuje" 32-godišnja Kelly prisjetila se vremena kad se morala skrbiti i za svoju majku koja je bolovala od raka i za svog oca koji je bio teški ovisnik o drogama.

"Jedan dan, mama je imala napadaj. Nazvala sam hitnu i zajedno s njezinom idiotskom njegovateljicom uspjela stabilizirati njezino stanje", započela je Kelly. "Potrčala sam u prizemlje da odem po tatu, a on je sjedio na kauču u boksericama i grabio šaku tableta iz zdjele ispijajući ih s votkom kao da je voda i kao da je umirao od žeđi. Nisam znala što da napravim", napisala je Kelly.

"Kad je došao do mame, nagnuo se preko nje da provjeri diše li, a tad se onesvijestio tako da mu je ruka ostala na maminim ustima i izgledalo je kao da je pokušava ubiti", opisala je dalje Kelly svoje užasno iskustvo.

Nakon što je došla ekipa hitne pomoći, zbog stanja njezinog oca htjeli su zvati policiju, no Kelly ih je uspjela nagovoriti da to ipak ne naprave. Hitna pomoć odvezla ih je u bolnicu, a Kelly kaže da je tamo "trčala iz sobe u sobu, od bolesne mame do predoziranog tate" kojemu su ispirali želudac zbog predoziranja i trovanja alkoholom.

S druge strane, Kelly se i sama borila s ovisnošću o drogama. "Tablete su postale moj način nošenja s dnevnim izazovima", rekla je Kelly. "Jedini način na koji sam se mogla suočiti sa životom bilo je uz pomoć droge", dodala je.

Kelly je već četiri puta bila u klinici za odvikavanje i danas kaže da je trijezna i da se osjeća dobro. "Shvatila sam da jedino mogu pomoći sama sebi", rekla je.

Pročitajte više