Kim Kardashian gasi svoj popularni beauty brend, otkrila i razlog

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN objavila je na društvenim mrežama da njezin beauty brend KKW Beauty početkom kolovoza privremeno prestaje s poslovanjem.

Reality zvijezda je objasnila kako njezin tim radi na rebrendiranju,a u tijeku je i velika rasprodaja na službenim stranicama brenda.

"Uzbuđena sam što nastavljam razvijati i širiti paletu svojih proizvoda i kako biste napokon mogli to doživjeti onako kako sam to oduvijek zamišljala. Uz to, moj tim marljivo radi na poboljšanju iskustva kupovine, gdje ćete s jedne web stranice moći kupiti moju ponudu ljepote i kozmetike u svim kategorijama", napisala je Kim u jednoj od izjava. 

Dodala je kako želi razviti proizvode s novim, modernijim i inovativnijim formulama, dok bi ambalaža bila sofisticiranija i održiva.

"Doviđenja do ponovnog susreta", poručila je Kim na Instagram profilu svog beauty brenda, ne otkrivajući koliko će trajati rebrendiranje. 

Podsjećamo, budući da su se Kim i njezina obitelj oprostile od showa Keeping Up with the Kardashians nakon 20 sezona, reality zvijezda sada ima više vremena da se usredotoči na svoje brendove KKW Beauty i SKIMS.

Pročitajte više