Kim Kardashian napali zbog izgleda njene kćeri: "Premalena je za to"

Foto: Guliver Image/Splash

KIM KARDASHIAN i Kanye West jučer su odveli svoju petogodišnju kći North u dućan slatkišima u New Yorku. Fotografi su snimili djevojčicu kako izlazi iz dućana odjevena u Adidasovu trenirku, tenisice koje je dizajnirao njen otac i s ogrlicom od bombona oko vrata, no najviše pažnje izazvao je njen konjski repić. Naime, kosa petogodišnjakinje padala je potpuno ravno na njena ramena, što je mnoge razbjesnilo jer North prirodno ima kovrčavu kosu.

Štoviše, Kim je često pričala o kćerinim kovrčama, a u jednoj epizodi showa Keeping up with the Kardashians, učila je kako isplesti tako kovrčavu kosu.

"North je opsjednuta svojom kovrčavom kosom, a kad nađe nekog kome je kosa kovrčava kao njoj, otrči do te osobe i pita je 'Ti imaš kovrčavu kosu kao i ja? I onda svi moramo razgovarati o tome", rekla je Kim za magazin Interview.

Upravo zbog toga mnogima je zasmetalo to što petogodišnjakinji pegla kosu.

"Zbilja mi ide na živce što Kardashianke tom nesretnom djetetu peglaju kosu. Pa imat će uništenu kosu prije desete godine, ja u to vrijeme nisam ni znala što je pegla za kosu", napisala je jedna žena.

Drugima se pak sviđa novi izgled djevojčice.

"North s ravnom kosom, preslatka je. Izgleda kao potpuno druga osoba", poručili su drugi.

Trećima je zamorna konstantno kritiziranje majki bez obzira na to što rade.

"Kim se dobro brinula za kosu svoje kćeri. Komentari o ravnoj kosi su zamorni. Brinite o svojoj djeci", poručili su.

Pročitajte više