Knjiga otkrila detalje iz kreveta Michaela Jacksona i Elvisove kćeri

Foto: Guliver Image/Getty Images/Wenn

NAKON objave kontroverznog dokumentarca "Leaving Neverland" seksualni život Michaela Jacksona ponovo se našao u centru pozornosti javnosti te je isplivala knjiga "The Magic and the Madness" koju je napisao J. Randy Taraborelli koji je s pjevačem bio prijatelj 40 godina. 

U knjizi je Taraborelli progovorio o seksualnim odnosima Michaela i njegove bivše supruge Lise Marie Priestley, Elvisove kćeri, s kojom je bio u braku od 1994. do 1996. Lisa je javnosti otkrila da je Michael bio "odličan u krevetu", da je bio strastven ljubavnik te da je volio igrice, ali nikad nije ispričala više od toga, no Taborelli je u svojoj knjizi iznio neke detalje o njihovom seksu. 

"Prvi put kad je nakon seksa upalila svjetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupaonicu kako ga ne bi mogla vidjeti. Vratio se 20 minuta kasnije, kompletno našminkan, noseći svileni ogrtač. Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to točno uloge bile", piše Taraborelli. 

U knjizi također piše da za vrijeme cijelog njihovog braka Lisa nikad nije vidjela muža bez šminke. 

"Pokušavala ga je iznenaditi, ali on bi svaki put vrisnuo: 'Nemoj gledati' i otrčao u kupaonicu", tvrdi Taraborelli. 

U knjizi "Dark Lady" Anthonyja Gregorelija navedeno je da je Lisa inzistirala na seksu prije braka kako bi bila sigurna da će joj Michael odgovarati u krevetu te da su prvi put zajedno spavali u vili Donalda Trumpa na Floridi. 

Nakon toga Lisa je navodno ispričala prijateljici da je seks potrajao cijelu noć te da je Michael preferirao stojeći položaj. Navodno je pjevao i skičao prije orgazma. 

Nikad se nije otkrilo zašto su se Michel i Lisa rastali, ali ona je, kad je riječ o optužbama za pedofiliju, uvijek bila na njegovoj strani. 

"Ne vjerujem da je učinio išta pogrešno, krivo je optužen. Zaljubila sam se u njega i htjela sam ga spasiti. Osjećala sam da to mogu", prenosi Tarborelli Lisine riječi. 

Pročitajte više