"Ko ga bu kupi mam se bu ženi!": Pogledajte zašto su ovi oglasi postali pravi hit

Foto: Index Oglasi

Svaki ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u top 5 najpopularnijih oglasa tjedna imamo skupocjenu vilu na otoku Pagu, povoljan stan i kuću u Zagrebu te dva jako različita automobila. Dogodilo se i to, među najpopularnijim oglasima tjedna imamo više nekretnina nego automobila! Ipak, ovaj tjedan je najviše interesa i vaših komentara pokupio jedan zaista originalan oglas u kojem vlasnik, prilično detaljno i duhovito, na dijalektu opisuje svoj "sportski automobil". Komentari na Facebooku su također bili interesantni – neki nisu ništa razumjeli, ali većina je ipak smatrala oglas prilično zabavnim i originalnim.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani gotovo 120 tisuća puta!

5. Kuća s bazenom na Markuševcu

Kuća s bazenom na zagrebačkom Markuševcu veličine 60 m2 prodaje se za samo 45.000 eura! Ovo je oglas koji smo jednostavno morali podijeliti. Kuća je samostojeća i u dobrom stanju, a ima i građevinsku, uporabnu i lokacijsku dozvolu te vlasnički list. Djelomično je namještena i nalazi se u blizini autobusne stanice i Doma zdravlja. Zaista interesantna ponuda.

4. Povoljan stan u Zagrebu

Tražite li povoljan stan u Zagrebu ovaj oglas je definitivno za vas. Uređeni namješteni stan od 47 metara kvadratnih prodaje se za samo 50.000 eura. Režije su male, odmah je useljiv i nalazi se na odličnoj lokaciji - na Knežiji nadomak fakulteta, glavnih prometnica i izlaza iz grada. Stan je smješten u suterenu, a sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe i kupaonice s WC-om.

3. Kuća uz more na Pagu

Kuća od 1.100 m2 na Pagu, prvi red do mora... To mora i koštati! Iz ograđenog dvorišta prijeđe se samo šetnica i dolazi se do ljestava koje se spuštaju u more. A za svaki slučaj tu je i bazen od 49 m2.

Ne treba trošiti previše riječi, kuća je jednostavno impresivna i prodaje se za 2.900.000 eura. Predlažemo da posjetite oglas i pogledajte fotografije.

2. Škoda Octavia Combi

Impresivna Škoda Octavia vRS 2.0 TDI ima čak 184 konjske snage i dolazi s Challenge paketom opreme. Važno je napomenuti i kako auto ima tvorničku garancija do srpnja 2018. godine ili dok auto ne prijeđe 90.000 kilometara. Trenutno je na 60.000. Ovaj atraktivni model iz 2014. godine prodaje se za 26.000 eura, ali vlasnik je istaknuo kako cijena nije fiksna pa vjerujemo da se može malo i spustiti.

1. Sportski auto

"Prodajem sportski auto. Ja sem drugi vlasnik. Kupi sam ga od advokata. Mam sam mu ugradi sportski spuh 4-2-1 Supersprint. Unda sam dal meštru da mi dene sportske fedre marke ˝dizalica i flex˝. Za jen tjeden je došla plaća pak sam si mam kupi felge z rubom i gumami..."

Posjetite oglas i pročitajte ovaj originalni tekst do kraja! Oglašivač završava svoj opis automobila s "Ko ga bu kupi mam se bu ženi!"  

Pročitajte više