Kod holivudskih plastičara najtraženija tijela Fergie, Gisele i Olivije Wilde

JENNIFER ANISTON ostala je bez titule "najpoželjnijeg holivudskog tijela" na listi koju svake godine kreiraju ugledni plastični kirurzi s Beverly Hillsa. Ove godine Aniston nije ni među top tri najtraženije ljepotice. Najtraženije ovogodišnje tijelo pripada Stacy Ferguson iz Black Eyed Peasa, poznatijoj kao Fergie, a slijede je Gisele Bundchen i Olivia Wilde.

"Fergie ima proporcionalno tijelo i u tome je tajna. Prijašnjih su godina listu predvodile žene poput Jennifer Aniston i Eve Longorije. One nemaju toliko oblina kao Fergie, ali su sve proporcionalnih tijela", rekao je plastični kirurg Richard W. Fleming, jedan od tvoraca liste.

Angelina Jolie i Brad Pitt imaju savršene usne

Kad su u pitanju usne, najtraženije su one bivšeg supruga Jennifer Aniston Brada Pitta i njegove nove odabranice Angeline Jolie. "Njih dvoje imaju sve - lijepi su, talentirani i čine mnoštvo dobrih djela, a sve to ih čini poželjnima. No, jedini način na koji možete dobiti usne Angeline Jolie je dobitak na genetskoj lutriji. Ako netko s malim usnama zaželi savršene usne Angeline Jolie, ne možemo ih udvostručiti, jer će na kraju izgledati kao Melanie Griffith", naveo je Fleming.

Angelinine savršene usne na listi slijede one Jessice Albe i Katherine Heigl, a Pittove one Davida Duchovnyja i Willa Smitha.

Pročitajte više