Koga ljube Kauboji? Lijepe i samozatajne partnerice rukometašima su najveća podrška

Foto: Instagram

ZA RAZLIKU od žena nogometaša, izabranice hrvatskih rukometaša ne vole se eksponirati niti su previše aktivne na društvenim mrežama, ali bodre svoje partnere na svakom natjecanju, pa tako i tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva. U nastavku možete pročitati koga ljube Kauboji.

Dino Slavić i Lea Radošević

Vratar PPD Zagreba ovog je ljeta na Instagramu podijelio fotografiju s djevojkom Leom Radošević, 25-godišnjom magistricom nutricionizma i poduzetnicom, koja je vlasnica pekarnica u Rijeci i Opatiji. Nije poznato otkad je par u vezi, a Lea je svoje profile na društvenim mrežama zaključala za javnost.

Lovro Mihić i Tara Bezjak

Lijevo krilo hrvatske rukometne reprezentacije Lovro Mihić u vezi je s lijepom Tarom Bezjak, koja ga na većini utakmica vjerno prati i bodri. Lovro i Tara svoju vezu toliko jako čuvaju od očiju javnosti da je nemoguće pronaći zajedničku fotografiju.

Željko i Sanja Musa

Željko Musa i supruga Sanja žive u njemačkom gradu Magdeburgu sa svoje dvije kćeri, Sarom i Lucijom. Sanja se rijetko eksponira, a kako piše na društvenim mrežama, završila je trgovačku školu te se kasnije posvetila obitelji.

Marin Šipić i Andrea Šarčević

Atraktivna plavuša Andrea Šarčević zarobila je srce 26-godišnjeg Marina Šipića. U vezi su već nekoliko godina, a rado putuju na razne egzotične destinacije.

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj

Domagoj Duvnjak svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Dugogodišnju djevojku Luciju Žulj, koju je upoznao tijekom srednjoškolskih dana u Đakovu, oženio je u tajnosti u listopadu 2019. Par ima sinove Šimu i Juru. Žive u njemačkom Kielu, gdje Domagoj igra za istoimeni klub.

Luka Cindrić i Lara Stipetić

Ovaj se rukometni par upoznao u rodnom Ogulinu. Lara se također jedno vrijeme bavila rukometom, a nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina dobila je 2011. godine. Prije dvije godine Luka i Lara dobili su kćer Alisu.

Igor Karačić i Dušica Andonovska

Rukometaš Igor Karačić prije dvije godine zaprosio je djevojku Dušicu Andonovsku. Par se upoznao dok je Igor igrao za Vardar. Razotkrili su ih makedonski mediji, a ubrzo nakon toga i Igor je na društvenim mrežama potvrdio njihovu vezu. 

Jakov i Kristina Gojun 

Splitski rukometaš i adut hrvatske obrane Jakov Gojun i njegova supruga Kristina u braku su osam godina, a prije toga su bili više od pet godina u vezi. Supružnici žive u Berlinu, gdje Jakov igra za uspješni klub Fuchse Berlin. Imaju dvoje djece: sinove Niku i Karla.

Ivan Martinović i Miriam Rath 

Mladi reprezentativac Ivan Martinović u vezi je s 26-godišnjom Austrijankom Miriam Rath. Djevojka mu je velika podrška od početka karijere. Od treninga do utakmica, ona ga uvijek vatreno bodri. Miriam je također sportašica, trenirala je odbojku, no čini se da je zbog ozljede prestala trenirati.

 

Pročitajte više