Kolega iz serije Brooklyn 99 oprostio se od Braughera: "Ovo vjerojatno ne znate..."

Screenshot: YouTube

Od glumca Andrea Braughera, koji je preminuo u dobi od 62 godine, opraštaju se brojni kolege, ponajviše glumci iz serije Brooklyn Nine-Nine. U toj je seriji glumio Raymonda Holta. 

Joe Lo Truglio, koji je u seriji glumio detektiva Charlesa Boylea, podijelio je svoje uspomene na Andrea i ispričao kako je svaki vikend letio kući dok je snimao Brooklyn Nine-Nine kako bi bio sa svojom suprugom Ami i sinovima Michaelom, Isaiahom i Johnom.

Otkrio je da je Andre često pjevao za ručkom

"Toliko divnih priča će biti ispričano o Andreu, ali za sada sva moja ljubav ide njegovoj ženi Ami i njegova tri dječaka, koje je jako volio i vraćao se svaki vikend kući da bi bio s njima. Svi znamo koliko je on bio moćan glumac, ali bio je svjestan svoje najvažnije uloge i bio je jako ponosan na nju.

Često je govorio o svojim sinovima, a znao je koliko je sretan što ima Ami. Zahvalan sam im što su nam omogućili da podijelimo osam godina s njim. Bio je posvećen i strastven prema stvarima koje je volio. I taj glas. Ono što vjerojatno ne znate je da je Andre znao pjevati, a to je često radio za ručkom", napisao je u opisu Andreove fotografije.

"On je bio pun pjesme i zato ga je svijet primijetio. Već mi toliko nedostaje. Kakva čast je bila raditi s čovjekom koji je znao sve o tome. Blagoslovljen sam i zahvalan. Nedostaješ mi, Capt Holt. S ljubavlju, Porkchop", dodao je.

Oprostio se i Terry

Od Braughera se na društvenim mrežama oprostio kolega iz serije Brooklyn Nine-Nine Terry Crews.

"Ne mogu vjerovati da si otišao tako brzo. Čast mi je što sam te poznavao, smijao se s tobom, radio s tobom i 8 godina gledao tvoj nezamjenjiv talent. Ovo boli. Prerano si nas napustio. Toliko si me naučio... Hvala na mudrosti, savjetima, dobroti i prijateljstvu. Iskrena sućut supruzi i obitelji u ovom teškom trenutku. Pokazao si mi kako izgleda dobro proživljen život", poručio je.

Podsjećamo, glumac Andre Braugher umro je nakon kratke bolesti. Vijest je za Variety potvrdila njegova suradnica.

Pročitajte više