Kolinda u Dohi snimljena u društvu najmoćnije žene arapskog svijeta

Foto: Instagram

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ jučer je podržala hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Kataru tijekom utakmice protiv Maroka. Bivša predsjednica iskoristila je dolazak na utakmicu i za susret s jednom od najmoćnijih žena arapskog svijeta, Mozom bint Nasser.

Supruga nekadašnjeg katarskog emira, danas šeika Hamada bin Khalifa al-Thanija, i majka sadašnjeg emira Tamima bin Hamada al-Thanija najbogatija je žena arapskog svijeta, a mediji je često nazivaju kraljicom stila. U subotu je prisustvovala završnim aktivnostima događaja Fan Festa u Al Bidda Parku koji se održao na marginama prvenstva.

Sudjelovala je i u hodatonu Walk to Zero koji je održan kako bi se podigla svijest o postizanju tri ključna ambiciozna cilja koji su dio napora za postizanje ciljeva održivog razvoja - nula gladi, nula djece izvan škole i nula-dozna imunizacija. Tom prigodom pridružila joj se i Kolinda Grabar-Kitarović. 

Bivša hrvatska predsjednica za tu je priliku odjenula elegantnu sportsku kombinaciju. Crvene hlače i sako ukrašen volanima i s vezanjem u struku spojila je s bijelom majicom s logom HNS-a i bijelim cipelama.

Inače, Kolinda je i danas u Kataru. Fotografi su je snimili na utakmici Argentine i Francuske.

Pročitajte više