Kolindina frizerka, koja broji krvna zrnca Škorinoj ženi, sređivala je i Škoru

Foto: Facebook

KOLINDINA frizerka Renata Vinšek prošli je tjedan zgrozila javnost izjavom o supruzi Miroslava Škore koju je izvrijeđala zbog srpskog podrijetla. Stvar je sada postala još luđa, budući da je s društvenih mreža očito da je i Miroslav Škoro bio klijent spomenutog salona. Iako Škoru nije sređivala Renata osobno, osoblje salona se pohvalilo druženjem s pjevačem na svom Facebook profilu.

Škoru je spomenuti salon sređivao u listopadu 2018. godine te su ga nazvali legendom i srdačno mu se zahvalili na društvenim mrežama.

"Radna atmosfera...hvala legendi gos.Škori...a vani snjegić i sve nekak lijepo,,,LOVE IS IN THE HAIR i cijeloj ekipi sa snimanja", stoji u opisu fotografija.

Podsjetimo, Renata Vinšek prošli je tjedan napisala uvredljivi komentar o Kim Ann Škoro koji je izazvao zgražanje iako se frizerka pokušala opravdati kasnije. 

"Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim, sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje. Pa ja ću u Ameriku, gdje ste vi bili za vrijeme rata", napisala je Vinšek na Facebooku i na kraju dodala: "Bog i Hrvati" uz emotikon hrvatske zastave i ruku sklopljenih u molitvi. 

Pročitajte više