Kolindina frizerka o Škorinoj ženi: "Prva dama imat će srpska krvna zrnca"

Kolindina frizerka o Škorinoj ženi: "Prva dama imat će srpska krvna zrnca"
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

RENATA VINŠEK, poznata zagrebačka frizerka, koja se brinula za frizure brojnih slavnih Hrvata, uključujući Kolindu Grabar-Kitarović i Franju Tuđmana, na društvenim mrežama se obratila supruzi Miroslava Škore, Kim Ann, kod koje joj je zasmetalo što joj je otac bio pravoslavac. 

"Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje. Pa ja ću u Ameriku, gdje ste vi bili za vrijeme rata", napisala na Facebooku i na kraju dodala: "Bog i Hrvati" uz emotikon hrvatske zastave i ruku sklopljenih u molitvi. 

Povod ovakvoj izjavi bio je intervju koji je Kim dala Jutarnjem listu u kojem je spomenuto kako je djed Škorine supruge bio Srbin iz Hrvatske. Kim je inače rođena i odrasla u Americi, a priznala je da, kad je upoznala supruga, nije znala hrvatski jezik. 

Renata Vinšek, koja se nedavno umirovila, bila je omiljena frizerka i brojnih estradnih faca, uključujući Severinu, Alku Vuicu, Mineu, Terezu Kesoviju, Tatjanu Dragović i pokojnu Enu Begović. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara