Koncert stoljeća: Priča se o nastupu J. Lo, a zadnja izvedba bila je posebno emotivna

Screenshot: YouTube

SATIMA su sinoć najveće svjetske zvijezde pjevale za ljude diljem svijeta u nastupu koji mnogi zovu koncertom stoljeća. Lady Gaga, J.Lo, Stevie Wonder, Elton John, Paul McCartney, John Legend samo su neke od zvijezda koje su pristale sudjelovati u projektu WHO-a i Global Citizena.

Posebno se priča o izvedbi Jennifer Lopez, koja je iz svog vrta zapjevala obradu hita Barbre Streisand, pjesmu People. Lopez je pjevala iz svog dvorišta, priznala je da je koristila neke stare božićne ukrase kako bi stvorila atmosferu, a nosila je čak i majicu s likom legendarne Streisand.

Koncert je otvorila Lady Gaga pjesmom Smile, nakon čega je Stevie Wonder zapjevao svoj hit Lean on me. Zatim se pojavio Paul McCartney koji je zahvalio svim medicinarima na njihovoj borbi tijekom pandemije. Njegovim zahvalama pridružili su se i David i Victoria Beckham koji su se nakratko obratili gledateljima iz svojih domova te najavili nastup Eltona Johna.

Shawn Mendes i Camilla Cabello otpjevali su What a Wonderful World iz doma njenih roditelja u Miamiju, gdje su oboje trenutno u samoizolaciji. 

Kratko se oglasila i Beyonce, koja je poslala poruku afroameričkoj zajednici. "Afroamerikance je teško pogodila ova kriza, molim vas, čuvajte sebe i svoje obitelji. Znam da je teško, ali budite strpljivi, pozitivni i molite se za naše heroje", poručila je ona.

Bili su tu još i Chris Martin, Nicole Kidman, John Legend, koji je sa Samom Smithom otpjevao duet, a gledateljima su se obratile i bivše američke prve dame Michelle Obama i Laura Bush. 

Sudjelovali su i glumac Idris Elba i njegova supruga Sabrina koji su nedavno preboljeli koronavirus.

Koncert je završio spektakularnom izvedbom Johna Legenda, Celine Dion, Andree Bocellija i Lady Gage. Izveli su Bocellijevu pjesmu The Prayer.

Pročitajte više