Konzervativci u SAD-u bjesne zbog 18+ nastupa na Grammyjima: "Ovo je kraj"

Screenshot: YouTube

KONZERVATIVCI u SAD-u već drugi dan bjesne zbog nastupa Cardi B i Megan Thee Stallion na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja. Dvije reperice izvele su dio svog hita WAP (Wet Ass Pussy) na sceni Grammyja, a vruće scene prikazane na televiziji razbjesnile su dobar dio američkih konzervativaca i desničara.

Cardi B je završila na Foxu, gdje ju je oštro kritizirala Candance Owens, Trumpova obožavateljica i aktivistica, koja je ustvrdila da je nastup dviju reperica sramota za afroameričku kulturu.

"Ovo želi uništiti našu kulturu i povrijediti našu djecu. Ovo je kraj carstva", kazala je Owens, a rat između nje i Cardi B nastavio se na Twitteru.

"Stigli smo na Fox, ljudi", napisala je Cardi B te zahvalila republikanki što je popularizirala njezin nastup i pjesmu.

"Zamislite da je prijetnja carstvu WAP, a ne terorizam, Sjeverna koreja i vlada", dodala je Cardi B.

Owens se odmah potom oglasila na svom profilu.

"Ti si maligna stanica naše kulture. Mladim djevojkama šalješ poruku da će ojačati na taj način. Truješ ih. Na svojoj platformi bi mogla pokazati djevojkama da mogu puno više od skidanja, ali tvoj problem je taj što ti znaš da ti ne možeš više", napisala je Owens.

Tisuće korisnika Twittera podržale su Cardi B, a veliku podršku dobila je i Trumpova obožavateljica Owens te na toj društvenoj mreži traje pravi rat između obožavatelja dviju Afroamerikanki.

Pročitajte više