Korana Gvozdić oduševila pratitelje fotkom obiteljske idile: "Sreća traje i traje"

Foto: Instagram

KORANA GVOZDIĆ podijelila je na Instagramu fotografiju svoje obitelji na snijegu, a objava je oduševila njezine brojne pratitelje. 

"Sreća započeta 2020., ostvarena 2021., nastavlja se 2022. ... i traje, i traje, i traje!" napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom Ivanom Šarićem i sinom Oliverom.

"Prekrasan je", " A lipote! Divni!", "Stvarno zračite", "Kako je meden", samo su neki od komentara oduševljenja obiteljskom idilom.

Podsjetimo, par je dječaka dobio u travnju ove godine, a Korana je nakon rođenja sina mogla vidjeti samo desetak minuta dnevno jer je dječak bio na intenzivnoj njezi. Zbog toga ga je otac vidio tek kad je došao kući. 

"38 dana proveli smo u bolnici i svaki silazak s drugog kata na kat neonatologije bio je utrka s vremenom. Zbog pandemije su nam susreti bili jednom dnevno i to na 10-15 minuta, a zbog dodatnih minuta srce je skakalo od sreće. Pričala sam mu što radim kat iznad dok čekam novi dan da ga opet vidim, pričala sam mu o tatinim idejama kako da se ušulja u bolnicu, bakinim paketima koje je slala, prenosila mu pozdrave naših prijatelja, bodrila ga, hrabrila i njega i sebe, pjevala sam mu jednu te istu pjesmu svaki dan, svaki njegov tjedan slavila s papirnatom kapicom na glavi jer to je bio jedini način na koji sam se znala nositi sa strahom i bespomoćnosti", opisala je svojedobno Korana period nakon rođenja sinčića.

Pročitajte više