Korina Longin se "na brzaka" udala za američkog repera Starra

JEDNA od najpoznatijih hrvatskih manekenki koja karijeru godinama uspješno gradi u SAD-u preko udala se za 13 godina starijeg repera Fredra Starra, a tu su vijest čak i njeni najbliži prijatelji saznali na MySpaceu, na kojem se Korina počela potpisivati suprugovim prezimenom. Kako atraktivna Zadranka odavno ne komunicira s hrvatskim medijima, tu je vijest časopisu Story potvrdio njezin brat Aurel: "To vam je bilo vjenčanje kao ono u Las Vegasu, kad samo dođete i udate se, više fore radi".

Fredro Starr američkoj je javnosti najpoznatiji po tučnjavi s 50 Centom na dodjeli nagrada Vibe 2003. godine, a ovih mu dana, prema njegovim riječima, stižu brojne ponude iz Hollywooda. Da je doista u braku s Korinom, potvrdio je na svojoj MySpace stranici, na kojem se njegova nova supruga potpisala kao Korina Longin Starr, čime je potvrdila da je, nakon godina samačkog života u vlastitom apartmanu u New Yorku, izrekla sudbonosno "da".

Informaciju o vjenčanju tjedniku Story je potvrdio 26-godišnji Korinin brat Aurel. "Istina je da se udala. Nije to bilo tradicionalno vjenčanje da se priprema godinu dana i slaže liste uzvanika", rekao je Aurel Longin.

Iako se o privatnom životu 24-godišnje ljepotice vrlo malo zna, jer već dugi niz godina ne daje izjave za hrvatske medije niti se pojavljuje na našim prostorima, priča o njenim njujorškim danima ima napretek. Navodno je hodala s belgijskim glazbenim producentom DJ-em Charlesom Shillingsom, a onda i s imućnim bankarom Trevorom Freelandom. Osim toga, svojedobno se dosta pričalo o Korininim navodnim problemima s drogom, kao i o pretjeranoj ljubavi prema estetskim operacijama.

D.K.

Pročitajte više