Kosorica poručuje Severini: Ne želim komentirati riječi djevojke sa sela!

NAKON što je Severina tijekom svojeg koncerta u Dubrovniku (za koji se tražila karta više) poručila Kosorici da "ako ima muda promijeni zakon o umjetnoj oplodnji", vrla premijerka našoj Sevki nije ostala dužna. Ovih dana priopćenjem medijima, točnije, tjedniku Arena, izjasnili su se iz Jadrankinog ureda, a u njemu stoji: "Ne pada mi napamet komentirati navode djevojke sa sela". Eto, Jadranka je pokazala da zna barem jednu Severininu pjesmu, a Severina da je unatoč svojem "seoskom podrijetlu" i dalje posljednja hrvatska heroina bez dlake na jeziku.

"Grad nas je zamolio da odgodimo koncert"

A da stvar bude zanimljivija, ovo je čak drugi javni sukob premijerke i popularne pjevačice u tjedan dana: nekoliko dana prije Dubrovnika Severina je trebala pjevati u Kninu te svojim glasom i stasom uveličati ondje velebno proslavljeni Dan domovinske zahvalnosti. Međutim, koncert je, priča se, a i Tomica Petrović isto neslužbeno potvrđuje, Severini otkazala sama Jadranka Kosor i to bez ikakvog (ne)službenog objašnjenja. "Koncert je otkazao Grad Knin, a kako mi je neslužbeno rečeno, otkazali su ga zbog pritiska premijerke. Vlasti grada su nas zamolile da koncert odgodimo do rujna", rekao nam je Petrović.

"Bila sam jako sretna kad su me pozvali da pjevam u Kninu..."



Zašto se Jadranka okomila na Severinu teško je procijeniti, tim više što svaka stvar vezana za najveću pjevačku zvijezdu ovih prostora, pa bila ona i političkog ili domoljubnog karaktera, donosi dodatni publicitet. Da je Kosoričinim generalima i dužnosnicima pogled na jedro Severinino tijelo mrzak, također je teško povjerovati. Tim više što je Severina javno priznala da se tom koncertu jako veselila i kako je ugodno iznenađena što je Grad Knin odabrao upravo nju da uveliča jedan od najbitnijih državnih praznika.

"...tim više što karijeru nikad nisam gradila na domoljublju"

"Bila sam sretna što su me pozvali u Knin iako sam se čudila, jer nisam pjevačica s pjesmama domoljubnog karaktera, iako sam veliki domoljub. Svoju karijeru nikad nisam gradila na domoljublju za razliku od nekih koji od domoljublja sasvim pristojno žive", rekla je tada.

Pročitajte više