Kraljevska stručnjakinja: William i Kate su frustrirani, uzrujani, ljuti. Teško im je

Foto: EPA

Kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl je u razgovoru za Entertainment Tonight ispričala kako se Kate Middleton i princ William osjećaju uslijed brojnih teorija zavjere koje su se pojavile oko nestanka princeze od Walesa iz javnosti. 

"Od izvora s kojima sam razgovarala saznala sam da su William i Kate prilično šokirani i iznenađeni zbog ludih glasina koje kruže internetom. Frustrirani su, uzrujani i ljuti, naročito William. Teško im je i mislim da sve pokušavaju ignorirati koliko god mogu. Svjesni su što se piše i govori i mislim da su frustrirani što tome ne mogu stati na kraj", rekla je Katie.

"Vjerojatno su svjesni da galami koja se podigla neće doći kraj sve dok javnost ne vidi Kate. Mislila sam da će snimka Kate koja napušta trgovinu malo utišati glasine, ali teorije kruže i dalje", dodala je.

Brojne teorije zavjere

Na internetu su se, podsjetimo, pojavile tisuće teorija zavjera o nestanku princeze Kate koja se u javnosti nije pojavila od Božića, a sve je kulminiralo nakon što je kraljevska obitelj objavila njezinu loše editiranu fotografiju za koju je kasnije sama princeza preuzela odgovornost.

Nedavno je nastao i skandal nakon što je osoblje londonske klinike u kojoj je operirana princeza od Walesa pokušalo vidjeti njezine medicinske podatke. Tri djelatnika klinike su suspendirana i pod istragom. O incidentu se oglasio i ravnatelj Al Russell.

Pročitajte više