Kraljevski krojač o svađi Meghan i Kate: Suočili smo se s problemom...

Foto: Profimedia

NAKON što je princ Harry u svojoj knjizi Spare otkrio detalje svađe svoje supruge Meghan Markle i princeze od Walesa, oglasio se krojač i dizajner Ajay Mirpuri. Naime, svađa dvije šogorice dogodila se uoči vjenčanja Harryja i Meghan.

Kako Harry piše u svojoj knjizi, tijekom priprema za vjenčanje i probe haljina za male djeveruše Meghan i Kate su se posvađale, nakon što je Meghan rekla Kate da ima "trudnički mozak" zbog hormona. Kate je tada bila u visokom stupnju trudnoće, a sina Louisa je rodila mjesec dana prije vjenčanja.

Ajay Mirpuri je bio zadužen za izmjene na haljinama djevojčica. Za Daily Mail je ispričao da nije svjedočio nikakvim nesuglasicama dviju šogorica uoči vjenčanja u svibnju 2018. godine.

"Suočili smo se s problemom"

"Ako se nešto i događalo, nije se događalo ispred mene. Vjenčanja su stresna, pogotovo kada je riječ o vjenčanjima na ovakvoj razini. To morate poštovati. Suočili su se s problemom koji svatko ima na vjenčanju, a riječ je o problemima koji nastaju u posljednjem trenutku. Mogu razumjeti kako netko može biti uznemiren ako haljina ne pristaje, to zaista kida živce", rekao je dizajner.

"Morali smo raditi četiri dana do 4 ujutro kako bismo napravili ono što treba. Iz dvorca Windsor izašli smo u 22 sata, noć prije vjenčanja. Je li se itko toga dana žalio na haljine djeveruša i njihov izgled? Odgovor je - ne", dodao je. 

Podsjetimo, britanski mediji objavili su da je Kate plakala zbog Meghan na probi, a Meghan tvrdi da je ona ta koja je plakala zbog Kate. "Ispričala mi se i poslala mi je cvijeće", rekla je Meghan u intervjuu Opri Winfrey 2021. godine.

Pročitajte više