Kraljica Hrvatske: Sjećate li se Simone dok su Gotovčevi još bili anonimni?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

SIMONA IŠTVANOVIĆ zanimanje šire javnosti privukla je 2008. godine bračnim razmiricama s Antom Gotovcem, no sjećate li se kako je izgledala 2005. godine kad je proglašena Kraljicom Hrvatske?

Tada još malo poznata atraktivna plavuša u jednom je klubu na zagrebačkom Jarunu dobila titulu Kraljice, a nedugo nakon toga je počela puniti stranice tabloida. Samo godinu dana ranije udala se za Gotovca kojeg je upoznala s 18 godina i odmah ušla u vezu s njim.

Zajedno su ubrzo dobili i kćer. 2008. godine počeli su problemi, prepucavali su se preko medija, a njihove probleme i svađe pratila je čitava Hrvatska. 2010. godine službeno su se razveli.

Simona je danas okrenuta vjeri te tvrdi da je "do 27. godine života služila neprijateljima čovjeka". "Neprijatelji čovjeka su tijelo, svijet i đavao. Svim tim neprijateljima sam služila. Zamislite moj život prije, od djetinjstva, osnovne škole do 27. godine kada sam došla na Tabor. Droga, nemoral - blud, bulimija, svaki dan i do dvije kutije cigareta sam pušila, pila ogromne količine alkohola, opačen život, poganski život! I uz to bila u okultnome. Odrasla sam na astrologiji, a od 25. do 27. intenzivno se družila s vješticama i vračarima. I nažalost ljudi idu k njima po pomoć. Tako sam i ja išla skroz dok me nisu potpuno zaposjeli demoni kroz razne obrede. Hvala Ti Isuse što si me spasio! Aleluja, slava Ti Isuse, hvala Ti Isuse", napisala je prije nekoliko godina.

2016. godine udala se za Stanislava Mijokovića s kojim je dobila sina i kasnije kćerkicu te se odselila u Austriju.

Pročitajte više