Kraljica sevdaha: Dvaput sam doživjela kliničku smrt, bila sam mrtva nekoliko minuta

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

KRALJICA sevdaha Hanka Paldum otkrila je da je zbog komplikacija pri porodu čak dvaput doživjela kliničku smrt.

Prema pisanju Monda, Hanka je prošla kroz brojne poteškoće tijekom svog života. Naime, na samom početku karijere preminuo joj je otac. Nekoliko godina nakon što joj je popularnost porasla, postala je majka, točnije, 1981. godine, kada je rodila kćer Minelu, a pet godina nakon toga rodila je sina Mirzu. Oboje djece dobila je s tadašnjim suprugom Muradifom.

"Imala sam jako teške porode, a na oba sam doživjela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porod s Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sjećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam se smatrala prije svega suprugom i majkom, a tek onda umjetnicom", rekla je Hanka.

"Glazbu sam smatrala dijelom sebe, karijeri nisam pridavala posebnu pažnju niti se opterećivala poslovnim uspjesima. Važnije mi je bilo da svoju djecu izvedem na pravi put. Minela mi je uvijek bila desna ruka, velika pomoć, a mogla sam se osloniti na nju dok je bila i mala", dodala je.

Sin joj završio u zatvoru

Hanka se od supruga razvela nakon 13 godina braka, a nakon razvoda, pjevačica se posvetila poslu i zaljubila u beogradskog nogometnog trenera Miladina Živadinovića. Pratio ju je na koncerte, zajedno su putovali u Kuvajt, a on ju je i zaprosio.

Pjevačica je navodno odbila udati se za njega pa su ubrzo prekinuli. 2015. godine je odjeknula vijest da je njen sin Mirza doživio prometnu nesreću, nakon koje je završio u zatvoru na dvije godine. Pjevačica nije krila da joj je jako teško.

"Teško mi je, kao što bi bilo i svakoj majci, ali tu emociju držim u sebi. Mnogi zlorabe moju nesreću, ali ja se ne osvrćem na takvo nešto. Moj sin je dobro, s jedne strane, iako ne može biti dobro jer je u zatvoru", rekla je tada Hanka.

Pročitajte više

 

Pročitajte više