Kreće bitka televizija: Nakon RTL-a i Nova TV promijenila termin svog Dnevnika

Foto: Press

NOVA TV mijenja termin emitiranja Dnevnika. Središnju informativnu emisiju gledatelji će moći pratiti od 19 sati, odnosno 15 minuta ranije nego dosad.

"Nikad središnje informativne emisije nacionalnih televizija nisu počinjale u isto vrijeme i odlučili smo to kao apsolutni lider na tržištu promijeniti. Prvi put u povijesti dogodit će se prava bitka konkurenata. I vjerujemo da ćemo i ovu osvojiti svojim znanjem, iskustvom, profesionalnošću, korištenjem tehnologije, emocijom koju šaljemo s ekrana", rekla je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

"Naš tim iskusnih urednika i reportera, voditelja kojima se vjeruje, mladih kolega punih entuzijazma, s novim Dnevnikom ne donosi samo sadržajna osvježenja nego i novo vizualno iskustvo. Tehnološki, ponovno smo pripremili studio kakav Hrvatska još nije vidjela. Radujemo se novom izazovu'', dodala je.

Gledatelji će morati birati

Podsjećamo, sredinom lipnja i RTL je promijenio termin emitiranja svoje središnje emisije RTL Danas, koja također kreće od 19 sati. U isto vrijeme kreće i Dnevnik HRT-a tako da će gledatelji odsad morati birati na kojoj televiziji će gledati središnje vijesti.

RTL Danas je do lipnja počinjao prvi, u 18:30, Dnevnik HRT-a u 19 sati, a Dnevnik Nove TV u 19:15.

Pročitajte više