Kristina Bralo: Mojem zaručniku ne smeta što me etiketiraju kao Šukerovu bivšu

Foto: Instagram

PJEVAČICA Kristina Bralo nedavno se zaručila za nekadašnjeg mistera turizma Mateja Cvitanovića. U razgovoru za RTL Exkluziv rekla je da ju se i dalje etiketira kao bivšu djevojku Davora Šukera, s kojim je prekinula početkom ove godine, ali da njezinom zaručniku to ne smeta.

"To je dio moje prošlosti. Sada sam okrenuta budućnosti i planiranju vjenčanja. Matej mi je stvarno velika podrška, sretna sam što nije neki zatucani dečko kojem smeta svaka priča. Njemu to ne smeta ništa, njemu je bitno da smo mi sretni i da planiramo budućnost", ispričala je Kristina.

Par planira organizirati svadbu sljedeće godine, a zaručili su se nakon tri mjeseca veze. 

"Kleknuo je iako je rekao da nikada neće kleknuti. Rasplakala sam se, stvarno je bilo prekrasno. Poslije večere odveo me na to naše mjesto, rekao da ide po nešto i vratio se s prstenom", ispričala je Bralo. 

"Planiramo proširiti obitelj, jedva čekam. Moramo ići korak po korak", dodala je Kristina, koja je zbog Mateja trenutno pauzirala s pjevanjem te se zaposlila u njegovoj firmi.

Podsjećamo, o vezi Kristine i Mateja počelo se šuškati krajem lipnja, kada je pjevačica objavila snimku na kojoj se drže za ruke. Kasnije je počela objavljivati i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte više