Kritizirali Doris Pinčić nakon Dobro jutro, Hrvatska. Ona odbrusila hejterima

Foto: Instagram/Facebook

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA odradila je prvi voditeljski angažman u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, a uz nju je bio Mirko Fodor.

Dio gledatelja nije bio zadovoljan prvom izvedbom nove HRT-ove voditeljice pa su to obznanili i na društvenim mrežama, no Doris im nije htjela ostati dužna pa je objavila podužu poruku hejterima.

"Nikako mi Doris ne paše. Nije prirodna, upada u riječ i tako... Ali treba dati priliku", "Stvorena za film, ali i ne u ulozi voditelja... Draga mi je kao osoba, ali neka radi ono što joj više leži... Dobro bi došlo da manje izvodi grimase s usnama i očima", "Malo je bila zbunjena, ali nema veze. Svima nam treba podrška na nekim novim zadacima u životima našim. Dobronamjerno opažanje: previše se prekida govor gosta i gleda u zabilješke", "Malo manje prekidati, iznositi osobne komentare, toliko se trudi da stvara kontraefekt, nije prirodna niti spontana", "Treba joj dati priliku. Izbrusit će ona svoj talent, no svakako bi trebala manje upadati u riječ i shvatiti da ovdje nema glavnu ulogu", "Dobro jutro je odlična emisija, ali Doris je preloš izbor. Nadam se da će se to promijeniti", "Nije mi sjela nikako, previše se trudi upada u riječ, kimanje glavom, na kraju samo kontraefekt, uf!", "Neki ljudi jednostavno nisu simpatični i nisu za tu ulogu, Doris definitivno nije za voditeljicu, sad tko je gura ne znam. Što god ona vodila ziher neću gledati, samo promijenim kanal, a njoj sretno", "Nije prirodna i puna je sebe", redali su se komentari gledatelja na Facebooku emisije, od kojih su mnogi spominjali da "Doris iskače iz paštete".

Ubrzo se javila i ona.

"Malo ću pametovati u ovoj objavi, pripremite se ali kao rijetko kad molim vas da je pročitate.
Za početak hvala svima koji ste tu, rijetko vam to kažem, a mislim. Hvala za svaki komentar, trud, pogled i svaku energiju koju ste uložili na ovom profilu. U ovoj objavi ipak, prvenstveno ću se obratiti hejterima našim svagdašnjima. Onima s kojima se svi oduvijek susrećemo iako je to danas u vrijeme društvenih mreža i interneta općenito potencirano maksimalno. Susrećemo se pogotovo mi javne osobe (i da znam nastavak rečenice - tko te tjerao, sad se nosi s tim...). Dakle, meni, a i svakom u ovom prostoru je jasno da nas netko voli, netko ne voli, prirodno je i nema tu filozofije. Na negativne komentare sam navikla (iako mi je žao što oni lijepi uvijek padaju u drugi plan zbog njih) i to je sve u redu. Ipak - ima jedan koji me uvijek kao strelica pogodi u srce i ne mogu si nikako pomoći, a taj je, pogađate - iskačeš iz paštete!", započela je Doris.

"Zašto me baš taj boli? Zato što ste za taj, dragi hejteri, baš vi krivi. Dakle, kako sustav funkcionira? Novinari puno pišu ono o čemu se puno čita. I točka. Iako su i jadni novinari prečesto na tapeti i kritizirani, sigurna sam da bi većina među njima radije pisala o puno pametnijim, zdravijim i normalnijim temama, no, pišu o ovom o čemu pišu (i pritom im je muka) jer plaću zarađuju na člancima koji su čitani i klikani. A vi nažalost otvarate, čitate i klikate sve te gluposti. Ne samo o meni, već i o brojnim drugim ljudima kojima jednako toliko nije ugodno iskakati iz tih spomenutih pašteta. Sve ovo potkrepljuju brojke, to nisu rekla-kazala priče. Toliko sam puta čula - joj kako je sadržaj na televiziji loš, pa u prilog tome hoćete da vam pokažem brojke gledanosti divnih dokumentaraca u odnosu na programe koje nazivate 'dno dna' i unatoč tome ih gledate? Rado ću to učiniti. Potpuno se slažem, više ni moju mamu ne zanima što sam ja jela, jel radim ovdje jel radim tamo, jesam obukla crno ili smeđe, jesam se šišala ili nisam itd itd... Toliko je jednostavno, vjerujte mi. Samo nemojte klikati i riješili smo sve. Poanta svega je da je svaka, pa i ova promjena u svima nama. Manje hejta, više razumijevanja bi nam dobro došlo", poručila je Doris. 

Pročitajte više