Krokodil Harry: Španjolska će nakon tijesnog i agresivnog okršaja pobijediti rezultatom 1:0

NAKON ultrapopularne hobotnice Paula te papige Mani iz Singapura, još jedna životinja prognozirala je ishod finala Svjetskog prvenstva. Baš poput hobotnice, krokodil Harry prognozira da će Mundijal na jugu Afrike završiti pobjedom Španjolske u finalu, i to rezultatom 1:0.

Također, igra Španjolaca, kako tvrdi vlasnik 700 kilograma teškog grabežljivca, bit će vrlo agresivna. Do tog saznanja vlasnik Mick Burns došao je nakon što je u Harryjev kavez pustio dvije kokoši, jednu koja je na sebi imala zastavu Španjolske, te drugu koja je bila obilježena nizozemskom zastavom. Nakon što je uhvatio španjolsku kokoš, agresivnom aligatoru trebala je oko jedna minuta da bi njegov vlasnik saznao konačan rezultat.

"Bit će vrlo tijesna i agresivna utakmica, ali završit će pobjedom Španjolske i rezultatom 1:0", kaže vlasnik krokodila iz Darwina koji je na ideju da iskoristi Harryja kao prognozera došao kada je vidio hobotnicu Paula. Baš poput hobotnice, krokodil je već prije pogodio rezultat, odnosno prognozirao je poraz Njemačke u polufinalu.

S hobotnicom i krokodilom ne slaže se papiga Mani



S tim ishodom ne slaže se jedino papiga Mani koja se suprotstavila hobotnici i krokodilu te kao pobjednika prognozirala Nizozemce. Podsjetimo, njen vlasnik Muniyappan pusti je iz kaveza, a papiga turistima okreće karte koje odgovaraju na razna pitanja, poput onih kada će se oženiti (udati), kada će dobiti veliku financijsku injekciju u svojim životima i slično.

Ovom prilikom je papiga Mani pred sobom imala dvije karte okrenute poleđinom prema vrhu, a Mani je svojim kljunom odlučila okrenuti onu koja pokazuje da će Nizozemska biti novi svjetski prvak. Mudra papiga navodno je pogodila sva četiri ishoda četvrtfinalnih ogleda, odnosno pobjede Urugvaja, Španjolske, Nizozemske i Njemačke.

Pročitajte više