Imamo pobjednicu Farme: Evo kome je otišlo gotovo pola milijuna kuna

Foto: Nova TV

NAKON tri mjeseca, dobili smo pobjednika Farme. U natjecanju koje je fizički bilo najzahtjevnije u nizu aktualnih reality showova do samog superfinala uspjele su stići Anna i Blaženka - Blaženka pobjedivši Ivicu u predduelu, dok je Anna slavila nad Ivanom.

U superfinalu konkurentice su se borile u dvoboju snage "pila na tlu", u kojoj su ručnom pilom na četiri mjesta morale ispiliti gredu. Daleko uspješnija u tome je bila Blaženka.

U blagajni zadruge u trenutku pobjede našlo se 425 dukata, što znači da je Blaženka osvojila 425 tisuća kuna.

 

Blaženka je POBJEDNICA #FarmaHR 2015. i osvojila je 425 tisuća kuna! Lajk za radišnu i snažnu Blažu koja je postala prva ženska pobjednica showa :)

Posted by Farma on Saturday, 19 December 2015

"Iskreno, još nisam svjesna što se dogodilo. Ali ja sam na vrhu", rekla je nakon pobjede Blaženka nakon pobjede, nakon što su joj Gazde zapjevali "Gazda sam ja...".

"Jedva čekam vidjeti svoju obitelj, jer mislim da će ono... Ima da Brod gori", dodala je.

"Osjećam se super. Znala sam da je Blaženka snažna žena. Vjerovala sam u sebe, ali jača je pobijedila", rekla je pak Anna.

Posljednje dane farmeri su uglavnom proveli u slavljeničkoj atmosferi, nakon što su se na imanje vratili svi ranije izbačeni natjecatelji.

 

Posljednja večera na #FarmaHR!...Na seoskoj je olimpijadi pobjedu odnio Annin tim, a hoće li ona pobijediti i u superfinalnom dvoboju?

Posted by Farma on Saturday, 19 December 2015

No, ponovo je okupljanje podsjetilo i na neke od najturbulentnijih trenutaka u Farmi. Za najkontroverzniju scenu pobrinule su se Marija i Anamarija. Anamarija, koja je slovila kao najatraktivnija i najproblematičnija farmerica, uspjela je isprovocirati Mariju do te mjere da su pali i prvi šamari u kući. Anamarija je ujedno bila i farmerica koja je na Farmi prolila najviše suza.

Sljedeći napeti moment "režirala" je upravo superfinalistica Anna, kada je skačući po krevetima glavom udarila o gredu. Obzirom na veliku količinu krvi, na Farmu je tom prilikom stigla i hitna pomoć, no Anna se na kraju ipak uspješno oporavila.

Vrlo emotivan trenutak za farmere bio je i privremen odlazak Alda. Najomiljeniji natjecatelj je Farmu napustio zbog bolesti, no kasnije se ipak oporavio i vratio u natjecanje.

Za prvi i posljednji romantični susret na Farmi pobrinuli su se pak Ivan i Sara. Pod utjecajem alkohola pao je poljubac, no unatoč navijanju gledatelja ta se veza nije razvila u nešto konkretnije.

Pročitajte više