Kultna HBO-ova serija navodno završava nakon 12 sezona prikazivanja

Screenshot: Youtube

HBO-ova serija Curb Your Enthusiasm možda se bliži kraju nakon 12 sezona, nakon što su dva producenta na društvenim mrežama nagovijestili da su zauvijek prekinuli snimanje serije. Prema sada izbrisanom tvitu producenta Jona Haymana, ekipa je završila "snimanje posljednje scene posljednje epizode posljednje sezone".

Hayman je u svom u međuvremenu izbrisanom tvitu objavio fotografiju na kojoj Larry David gleda u monitor koji prikazuje navodnu posljednju scenu. Čini se da Larry sjedi u avionu pored J.B.-ja Smoovea, koji glumi Leona što, kako primjećuje GQ, podsjeća na završetak osme sezone, kada dugogodišnji prijatelji napuštaju SAD kako bi prošetali Parizom.

Redatelj i izvršni producent Robert B. Weide je u utorak također nagovijestio kraj serije, napisavši: "Prvi dan: ožujak 1998. Zadnji dan: 27. ožujka 2023. Ovih 25 godina je proletjelo. Hvala ti, Larry David."

"Jedina osoba na planetu koja ne misli da će smisliti još dobrih ideja"

Poznato je da popularna humoristična serija pravi duge stanke između sezona. Jednom je napravila pauzu od šest godina, prije devete sezone 2018. Od tada je serija ostala dosljedna tome da svake dvije godine izađe nova sezona.

Izvori za Variety tvrde da Davidov trenutni ugovor s HBO-om istječe ove godine te bi David, da bi nastavio s Curb Your Enthusiasm, morao sklopiti novi ugovor s mrežom.

"Kada se prijavite za snimanje sezone Curba, prijavljujete se za snimanje posljednje sezone Curba. I konačno sam shvatio zašto. To je zato što Larry, kada radi sezonu, stavlja svaku ideju koja mu se zaista sviđa u tu sezonu. Dakle, na kraju sezone postoji ta rupa, nema više nijedne ideje koja mu se zaista sviđa, pa kako bi uopće mogao odraditi još jednu sezonu? On je jedina osoba na planetu koja ne misli da će smisliti još dobrih ideja", rekao je producent Jeff Schaffer nedavno za IndieWire.

Pročitajte više