Kum u australskom Braku na prvu sve zgrozio 18+ govorom, mladenka plakala

Screenshot: TikTok

Gledatelji australske verzije Braka na prvu (Married at First Sight) ostali su šokirani nakon što je kum mladoženje održao govor nakon vjenčanja. U emisiji su se Sara Mesa i Tim Calwell odlučili vjenčati nakon svog prvog susreta, ali zvijezda te epizode bio je Timov najbolji prijatelj Ben, ali ne iz pozitivnog razloga.

Morali cenzurirati govor

Većina kumova u govorima spomene par koji se ženi, dirljive trenutke iz njihovog prijateljstva i slične emotivne stvari, no Ben je odlučio napraviti suprotno - izrecitirao je ne tako lijepu prošlost mladoženje. Govor je objavljen na društvenim mrežama, ali je morao biti cenzuriran. 

Gledatelji su na društvenim mrežama kritizirali kuma i gomila je reakcija na njegov govor. S obzirom na to da oni koji nisu gledali emisiju ne znaju što je kum ispričao, Unilad je napisao što je točno Ben rekao.

@mafs We can't post a single lick of this speech 🤦‍♀️ #MAFS #MAFSAU #MarriedAU #MarriedAtFirstSight #funny #fyp ♬ original sound - Married At First Sight

Prvo, Ben je Timov brak sa Sarom nazvao "eksperimentom broj 865". 

"Nisam bio iznenađen kad sam čuo da Tim sudjeluje u ovom eksperimentu jer je Tim čovjek od znanosti. On jako voli eksperimentirati", rekao je kum pa naveo nekoliko "eksperimenata" iz prošlosti.

Spominjao je puno seksualnih "eksperimenata"

Pod eksperimentom 551 naveo je romantiku na autocesti, odnosno oralni seks tijekom vožnje. Sljedeći eksperiment bio je sličnog sadržaja. "Je li u redu otići na hitnu nakon što si slupao auto i tamo dobiti oralni seks?" rekao je kum.

Sarina djeveruša Lauren rekla je pred kamerama da su komentari o Timovim seksualnim podvizima tijekom vožnje bili "odvratni". 

Naposljetku je Ben spomenuo i mladenku... Ali nije trebao. Ispričao je kako je Tim jeo četiri dana staro, "užeglo" pile. Zatim je poručio mladenki da se "može utješiti činjenicom" da će joj Tim dati oralni seks, "bila užegla ili ne". 

Što mislite o ovakvom govoru na vjenčanju? Da napomenemo, ovo sve odigralo se u realityju, pred kamerama, a među gostima su bili i stariji članovi obitelji.

Pročitajte više