Kylie Jenner se javila nakon što ju je manekenka optužila za maltretiranje

Foto: Instagram

KYLIE JENNER odgovorila je na optužbe o maltretiranju. Manekenka Victoria Vanna je početkom tjedna podigla prašinu izjavom da ju je Kylie maltretirala na snimanju glazbenog spota za Tyginu pjesmu Ice Cream Man.

Kylie kaže da nasilnog ponašanja nije bilo.

"Ovo se nikada nije dogodilo", komentirala je Kylie ispod objave Instagram profila The Shade Room, koji je prenio Victorijinu priču. 

U to vrijeme Kylie je bila u vezi s Tygom. Victoria tvrdi da su je Kylie i njezine prijateljice Stassie i Jordyn cijelo vrijeme ismijavale na snimanju.

@victoriavanna

it’s tea time🐸 ☕️ ##La edition... being a model isn’t always as fun as it seems especially around celebs. ##Kyliejenner ##jordynwoods ##fyp ##foryou ##kuwk

♬ original sound - Victoriavanna

"Kad god bih ušetala na set, gledala me je od glave do pete, šaputala i pokazivala prstom na mene. Smijale su se mom plesu", ispričala je Victoria na TikToku.

Kada je Victoria u suzama izašla iz studija, tvrdi, vani su Kylie i djevojke sjedile u Rolls Royceu, jele brzu hranu i nastavile je ismijavati. 

@victoriavanna

Reply to @qvn_shayy Here’s part 2 sorry it took forever I don’t know how to edit lol but this was my experience. ##fyp ##kyliejenner ##kuwk ##foryou

♬ original sound - Victoriavanna

"Svi su mi rekli da se ne brinem jer je Kylie kuja prema svima na snimanju", rekla je Victoria. 

Pročitajte više