Kylie Minogue slavi 51. rođendan i izgleda kao milijun dolara

Foto: Guliver Image/Getty Images/Instagram

ONO što je starijim generacijama frajera "pravi Ronaldo", to je starijim generacijama cura "prava Kylie". Iako mnogi fanovi Kylie Jenner nemaju pojma da je ime Kylie bilo planetarno popularno prije nego što se ona rodila, i to zbog zgodne Australke koja je vlasnica nekih od najvećih pop hitova i jedan od najprepoznatljivijih seks-simbola u povijesti pop kulture.

Kylie Minogue danas slavi 51. rođendan, a ako pitate dva milijuna njezinih fanova na Instagramu - izgleda bolje nego ikad. Rođena u Melbourneu 28. svibnja 1968., Kylie Minogue prkosila je kritičarima koji su je prerano otpisali kao "ptičicu cvrkutalicu" i izrasla u jedan od najvećih australskih kulturnih izvoznih proizvoda i internacionalni seks-simbol. 


Bilo joj je samo 11 kada se pojavila u televizijskoj seriji "Skyways", ali je glumački najpoznatija po zvjezdanoj ulozi Charlene u popularnoj sapunici "Susjedi", u kojoj je nastupala od 1986. do 1988. godine. Njezin prvi singl, obrada hita Little Eve "Locomotion" iz šezdesetih godina, vinut će je 1987. na prvo mjesto australske glazbene ljestvice i dotadašnjoj djevojci iz susjedstva omogućiti novu karijeru pop zvijezde i, kasnije, plesne dive. 

Za Kylie je bio lud cijeli svijet, a njezini nezaboravni spotovi bili su hitovi na MTV-ju čim bi se pojavili. Pjevačica je 2005. godine otvoreno priznala da se bori s rakom dojke, a nakon izlječenja podizala je svijest o potrebi preventivnih pregleda već u tridesetim godinama života. 

Pročitajte više