Kyrgios mora platiti novčanu kaznu zbog ponašanja u prisutnosti princa Georgea

Foto: EPA

AUSTRALSKI tenisač Nick Kyrgios mora platiti novčanu kaznu zbog svog ponašanja u finalnom meču Wimbledona koji je izgubio od srpskog tenisača Novaka Đokovića, prenosi LADbible.

Naime, u jednom se trenutku tijekom meča Kyrgios obrušio na ženu iz publike koja je vikala u pauzi između njegovih servisa što je, navodno, uznemirilo i dekoncentriralo australskog tenisača koji tvrdi da je ispad publike utjecao na njegovu izvedbu.

"To je jedna jebena šala!"

Kyrgios je potpuno poludio na terenu tvrdeći kako je "sve ovo jedna jebena šala". Naime, tenisač je tvrdio da je žena bila pijana te je zbog toga tražio da se ukloni iz publike i rekao da "izgleda kao da je popila otprilike 700 pića".

Kyrgiosovo ponašanje koštat će ga četiri tisuće dolara, i to zbog toga što se ponašao nepristojno u prisutnosti kraljevske obitelji te je psovao u prisutnosti malenog princa Georga koji je, izgleda, bio prilično uznemiren ovim ekscesom.

Ovo nije prvi put da je Kyrgiosova eksplozivna narav došla do izražaja, a njegovu frustriranost Đoković je znao dobro iskoristiti dodavši još jedan Grand Slam pehar u svoju kolekciju.

 

Pročitajte više