Lamar Odom bori se za život: Na podu bordela pronašle ga dvije prostitutke

Foto: FameFly

BIVŠA NBA zvijezda i bivši suprug Khloe Kardashian Lamar Odom bori se za život nakon što je pronađen u besvjesnom stanju u bordelu u Nevadi. Prema izjavama svjedoka, 35-godišnji Odom ležao je na podu bordela Love Ranch South u Pahrumpu, a iz usta mu je curila nepoznata tekućina. Prema pisanju TMZ-a, pio je biljne preparate koji djeluju poput Viagre te je ispraznio bocu konjaka. Prema zadnjim informacijama, pronašli su i teške droge u njegovom tijelu, a pretrpio je i nekoliko moždanih udara.

TMZ javlja da mu otkazuju organi, a Khloe Kardashian nalazi se uz njegovu bolničku postelju.

Navodno je na ranču zloglasnog Denisa Hofa proveo nekoliko dana za redom, a sam Hof je za TMZ rekao da je košarkaš pronađen na podu VIP apartmana njegovog bordela.

"Jako je ozbiljno, možda se neće izvući", dodao je.

Odom je najprije prevezen u bolnicu u Pahrump, a potom je u utorak poslijepodne prevezen vozilom hitne pomoći u bolnicu u Las Vegasu, nakon što je plan da ga se preveze helikopterom propao zbog njegove visine. Prema pisanju medija, nalazi se u komi te diše uz pomoć respiratora.

Na podu apartmana pronašle su ga dvije djevojke zaposlene u bordelu. Hof je za People magazine ispričao da je Odom zaspao oko 6 sati ujutro.

"Kad su se djevojke vratila oko 15 sati, on je bio onesviješten pa su odmah pozvale hitnu pomoć", ispričao je.

Daily Mail piše da se djevojke zovu Ryder Cherry i Monica Monroe. 

Hof je rekao da je Odom bio dobro raspoložen tijekom posjeta.

"Nazvao nas je, želio nas je posjetiti kako bi se maknuo od stresa i malo zabavio. Zabavljao se, bio je sretan i zdrav", rekao je Hof, dodavši da je ipak u nedjelju bio malo tužan.

Khloe Kardashian je navodno sa sestrom Kim i majkom Kris otputovala u Nevadu kako bi bila uz svog bivšeg supruga.

Khloe i Lamar razveli su se 2013. godine, nakon četiri godine braka. Vjenčali su se nakon samo mjesec dana veze, a šuškalo se da su se razveli zbog njegove ovisnosti o različitim supstancama i neprekidnog varanja. Nakon što je njegov dugogodišnji prijatelj Jamie Sangouthai umro u lipnju ove godine, Khloe je rekla da je njen bivši muž potpuno van kontrole.

Pročitajte više