Lana Biondić: Petreković je kreativni genije i zato sam mu ponudila poslovnu suradnju

UNATOČ tome što su se poznanici obitelji Biondić i Marija Petrekovića raspričali o tome kako spisateljica supruga Dragutina vara s Petrekovićem, Lana Biondić demantirala je navodni preljub i tvrdi kako su ona i Petreković samo poslovni suradnici.

"Marija Petrekovića poznajem, ali zadnji puta sam ga vidjela negdje u svibnju prošle godine, znači prije skoro devet mjeseci i nitko ne može tvrditi drukčije. Moji poslovni suradnici i ja tada smo Zagrebom tražili adekvatan prostor za našu kreativno-produkcijsku agenciju pa nam je tako Mario pokazao i svoj fenomenalni radni prostor bivše tvornice Katran", tvrdi Lana Biondić.

"On je za mene jedan apsolutni kreativni genije i tada sam mu ponudila da u budućnosti surađuje s nama na propagandnim kampanjama. Inače, taj isti prostor posjetila sam i povodom dva partyja kada su suprugovi i moji prijatelji slavili maskenbal i drugi puta rođendan. Suludo je uopće opravdavati nečije prijateljsko druženje, jer ima još milijun ljudi s kojima sam ovih godina popila kavu, ali ovaj puta ne želim dodatno začiniti jednu iskonstruiranu aferu", dodala je Biondić.

Pročitajte više