Lana Jurčević i Index vam poklanjaju plesne i fitness programe: Budite fit i uživajte u dobrim ritmovima!



NAKON godinu dana uspješne sezone, Lana i njezina ekipa iz centra za ples i fitness programe La' studio by Lana na Zagrebačkom Velesajmu, ponovno vam otvaraju vrata prekrasno uređenog interijera te nastavljaju sa svojim radom već od ovog ponedjeljka. Neki od programa su jedinstveni, ne samo u Hrvatskoj već i u ovom dijelu Europe. Od fitness tečajeva za žene, mladih djevojaka do mami, beba i trudnica.



Celebrity fitness "Piloxing" i u Hrvatskoj

Lana je ljetos sa svojim trenerima otputovala u Švedsku, gdje je bila jedina obuka "Piloxinga" u Europi. Kreatorica Piloxinga, Viveca Jensen osobna je trenerica holivudskih glumica, koja je ujedinila pilates, ples i boks u energičan i efikasan trening. Neke od njezinih klijentica su Kirsten Dunst, Hillary Duff, te mnoge voditeljice sa američkih televizija. Poklanjamo dvije članarine Piloxinga!



Zumba: latino fitness

Svjetski fitness hit "Zumba" pokorila je i Hrvatsku. Punih sat vremena adrenalina, jednostavnih, a nevjerojatno zabavnih pokreta koje mogu savladati sve generacije i bilo koje fizičke kondicije. Poklanjamo dvije članarine zumbe!



MTV dance


Sve što gledate na MTV-u, u plesnim spotovima i filmovima, kombinacija je razmih stilova, a najviše hip hopa i jazz danceaa. Ljubitelji MTV dancea je ipak mlađa generacija, srednjoškolci i studenti. Poklanjamo dvije članarine!



Mame, bebe i trudnice

Jutarnji termin je rezerviran samo za vas, vašu bebu (starosti od 6 mjeseci do tri godine) ili ako ste u isčekivanju najvažnijeg bića u vašem životu pod stručnim vodstvom jedne od začetnica takvog tipa fitnessa u Hrvatskoj.



Ana's sensual fitness


Ekskluzivo u La' studiu, program kreiran za žene, buđenje njihove ženstvenosti i samosvjesnosti. Kombinira ples na šipci sa jogom i pilatesom. Zato drage dame, jednoj od vas poklanjamo cijeli ciklus od čak 6 tjedana u vrijednosti od 600 kn!



Fitness Bootcamp

Sjećate se filma G.I.Jane? Fitness Bootcamp je novi, popularni oblik vježbanja koji potječe iz treninga američkih marinaca, izuzetno je efikasan i zabavan. Poklanjamo mjesec dana ženi koja želi malo drukčiji pristup u oblikovanju tijela, uz stalni nadzor i podršku trenera u promjenama navika van dvorane u vrijednosti od 700 kn!



Bhangra

Potpuno novi fitness program, inspiriran indijskim plesom. Idealan trening za one željne izazova! Osjetite ljupkost i gracioznost Indije i osjećajte se kao glavna glumica Bollywoodskog filma. Kroz zabavu oblikujte tijelo i povećajte kondiciju! Jedna članarina.



Reggaeton / Dancehall


Jedinstveni ples koji ujedinjuje razne stilove, od salse pa sve do hip hopa, uz zvukove i ritmove s Jamajke i Puerto Rica! Zavladajte ovim seksi pokretima i zapalite plesni podij...

Osvojite plesne i fitness programe!

Najbržima poklanjamo plesne i fitness programe. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "La´ studio by Lana" i imenom tečaja kojeg želite na index.nagrada@gmail.com i osvojite jednu od nagradnih članarina! U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Ukoliko ste jedna od sretnica, javit ćemo Vam se na mail sa terminima i Vašim kuponom! Sretno! www.lastudio.hr

Pročitajte više