Lana Jurčević o kćerinom imenu: Znam da vas zanima. Spremna sam da vam kažem

Foto: Instagram

Lana Jurčević osvrnula se na svoju trudnoću i otkrila kako je izgledalo prvih nekoliko mjeseci dok još nitko nije znao da čeka dijete. Obožavateljima je poručila da će uskoro otkriti i ime djevojčice.

"Koje je to bilo ludo putovanje. Prvo tih par mjeseci kad nitko doslovno nije znao i kad sam nastupala, putovala, izdala pjesmu u to vrijeme… To je moj 'put oko svijeta' u 8 mjeseci. I još uvijek traje i trajat će cijeli moj život. Znam da vas zanima kako se zove, mislim da sam uskoro spremna da vam kažem. Tko je za?" napisala je 39-godišnja pjevačica.

I ranije je pisala o imenu djevojčice

O imenu djevojčice i ranije je pisala na Instagramu.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…", napisala je uz fotografije lopoča (na engleskom Water Lily/Lotus).

"Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", dodala je tajnovito.

Podsjetimo, Lana je krajem studenog prošle godine dobila djevojčicu s partnerom Filipom Kratofilom. Otkrila je kako je imala težak porod te poteškoće u trudnoći, zbog kojih je nekoliko tjedana provela u bolnici. 

Pročitajte više